Lev nu

Alla inlägg under november 2009

Av Jag - 19 november 2009 10:29

Är hemma från jobbet idag. Känner fortfarande av sviterna från sprutan. Igår var jag riktigt dålig. Var på jobbet en lite runda och hade 2 samtal som var inbokade. Men resten av dagen sov jag.

Jag har haft krypningar i hela kroppen, mått illa, armen kunde jag bara lyfta ut i rak vinkel och lite feber på det. Visst låter detta härligt??? Hade gärna sluppit rubbet.

Men idag är jag åter på banan. Forfarande trött och öm i armen. Kan nästan sätta upp håret med 2 händer nu, det ni. Det går framåt.


Idag står det inte mycket på schemat. Har lagt i en maskin tvätt. Tur att resten sköter sig själv... Ska börja läsa en bok som handlar om tonåringar. Kan kanske hitta några bra tips till min föräldraroll. Tänker nog ta en varm kopp te oxå. Det är sådär ruggigt ute idag. Börjar frysa bara jag tittar ut genom fönstret. Det lilla jag ser genom allt skit.

Efter stormen igår kväll ligger allt på rutan. Jösses som det blåste. Tur att alla lösa föremål var intagna från trädgården annars hade de väl suttit i rutan.

Av Jag - 17 november 2009 20:31

Sitter här vid datorn med en blytung arm. Idag har jag blivit vaccinerad mot svininfluensan.

Jag mår bra förutom att armen känns tung och fingrarna känns svullna, men det är de inte.

  

Här är det lilla sticket som jag var såååå nervös för. När jag åkte iväg idag så var jag kall om händerna och helt genomsvettig. Jag vet......löjligt. Men jag kan inte hjälpa det. Avskyr sprutor.


Med posten idag kom det ett märkligt kuvert. När jag kände på det så kändes det som om det låg ett kiss/bajsrör i kuvertet. Brevet var till Dan. Hi hi hi.

När han öppnar det så har hans företag gett honom en flaska med handsprit.

  

Precis lagom att ha i fickan. Fiffigt. En sån hade jag också kunnat tänka mig att ha i väskan. Den tar ju ingen plats. Perfekt.


Nu ska barnen lägga sig och jag tänker sen inta ryggläge på soffan. Visst låter det härligt...

Av Jag - 16 november 2009 20:39

Idag har jag tagit ett STORT steg. Jag har vågat gå iväg på ett möte som jag har velat länge men inte vågat. Så skönt att jag klarade det.

Nu känns det som om en stor sten har trillat och ser redan fram emot morgondagen.


Jag vet att det låter kryptiskt men jag vill hålla på hemligheten ett litet tag till. Ha tålamod...


Pausen är slut i Ullared, måste återvända till tv:n. Kan ju inte missa detta spektaklet.



Av Jag - 15 november 2009 12:54

Idag fick vi en välbehövlig sovmorgon. Endast kattrackaren var vaken. Hon sover när vi andra är vakna. Hur får man ens katt att vända på dygnet? Snälla hjälp mig!!!

Det var så mycket bus att hon åkte ut, utkastad. Hon hämnades med att gå under bilen och stryka sig för nu har vi en katt som luktar olja. Kanske var det bättre med en busig katt än en oljekatt...


Igår var vi och tittade på Michael Jackson, This is it. Sååååå bra den var. Den var inte alls så som jag hade tänkt mig. Jag kommer nog att köpa den när den kommer ut på dvd.


Om en liten stund kommer våra föräldrar hit och fikar. Eftersom det var sjukdom förra helgen valde vi att fira Farsdag idag istället. Går väl lika bra det. Så nu ligger kakor och tårta i kylen och väntar.


Av Jag - 14 november 2009 15:08

Uppe med tuppen var man idag oxå. Idag var det hemmamatch i innebandy. Det gick riktigt bra. De vann med 5-2. Men det var en match som urartade fullständigt. Motståndarlaget tappade fattningen totalt. Det började trilla in mål o humöret började svika tränarna som fick det att gå över till killarna. Ett tag hade motståndarna 5 killar och en tränare utvisade samtidigt. De hade kanske behövt låna bänken vi använde.Skrattande


Efter matchen åkte jag och Albin in till stan. Dags att skaffa en ny mössa, den svarta Peak försvann efter fotbollsträningen i skolan. Det blev ett par vinterskor till Albin oxå. Han ville inte ha några kängor, töntigt. Jag kan förstå honom, när jag gick på högstadiet ville inte jag helle ta på mig vad som helst. Jag var oxå ganska kräsen, tror jag...

Var inom Idé & Hobby oxå. Köpte lite grejor så att jag kan börja göra julkorten. Det börjar snart lacka ditåt.


Ikväll ska vi allihopa på bio. Vi ska se Michael Jackson. De säger att den ska vara jättebra. Har höga förväntningar.

Av Jag - 13 november 2009 10:46

Idag var det Samuels tur att ta med sitt husdjur och visa i skolan. Signe har gjort debut i skolan. Tyvärr finns det inga bilder då jag inte vet vilka barns som får vara på nätet osv. Signe var jättenervös. Hela hon skakade. Vi var beredda på att visa upp henne ute. Hade förberett med halsband och sele + koppel. Ville ju definitivt inte att hon skulle smita.

Men vilken tur vi hade, ingen i klassen var allergisk så vi gjorde besöket inomhus. Så rakt upp på bordet, in i bokhyllan, åla längs golvet. Alla barnen var så duktiga och snälla mot henne. Den tuffaste i klassen hade svårast att låta bli henne o så snällt han tog i henne. Jösses den killen hade behövt träffa djur oftare.

Efter en halvtimme i skolans värld var Signe nöjd. Fejkade en liten hostattack, måste hem... så nu är vi hemma o myser. Hon är helt slut, bara ligger och sover.


Jag börjar jobba om en timme. Det är en sån där fredag igen då jag bara har en lektion. Efter det har jag ett utvecklingssamtal. Känner att jag har varit dålig på att blogga sista tiden men all min fritid går just nu åt till att förbereda alla samtalen på jobbet. Så är det varje okt-nov och apr-maj. Jag vet ju hur det är men man vänjer sig nog aldrig riktigt.


Nu ska jag ta o äta en tidig lunch och sedan bege mig till jobbet. Vi hörs ikväll.


Ha en riktigt bra dag!

Av Jag - 9 november 2009 20:56

Idag har det åter varit en sån där mörk novemberdag. Pricken över i:et blev regnet och blåsten som kom i eftermiddags. Underbart.


Hela kvällen har jag ägnat åt jobb. Det är mycket just nu. Alla samtalen ska förberedas och genomföras. Det tar sin lilla tid minsann.


Vi lyxade till det med en lite kvällsfika oxå. Det blev varm oboý med vispgrädde och äppelkaka med vaniljsås.

Tjooho. Det satt som en smäck runt midjan.


Kollade du på Ullared? Jösses vilken shopping. Jag tycker att jag är shoppinggalen men jag är ju hästlängder ifrån deras galenheter. De är helt j..... galna.

Tacka vet jag shopping i London & i Barcelona. Inte mycket som slår det. Helst med det bästa sällskapet...



Av Jag - 8 november 2009 18:03

Har varit iväg hela dagen på innebandy. Det var Albin som hade bortamatch. Ca 40 minuter iväg. Idag gick det inte alls bra. De förlorade sin första seriematch på1 ½ år. Tråkigt men nyttigt för killarna. Det var riktigt besvikna killar som gick av planen. Så är det ibland. Nån gång måste man känna på hur det är att förlora.


Barnen gav Dan i farsdagspresent en middag ikväll på O´Learys. United spelar mot Chelsea. När vi är på väg mot bussen ringer Matte och berättar att de hade tänkt stänga ikväll kl 6. Då hade vi bara kunnat se en halvlek.

Besvikna fick vi stanna hemma, så vi beställde hem kinamat istället och tittar just nu på matchen framför tv:n.

Matte hängde oxå med hit.


Hur har din dag varit?

Presentation


LEV NU
- hitta och se möjligheterna. Njut av det lilla extra i din vardag.

Gästbok

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards