Direktlänk till inlägg 12 december 2011
Här kommer receptet på Smördegssnurrorna med smak av grönmögelost och pepparkakor. (Recept hittat på Remsans bistro.)
12 st
1 platta fryst smördeg (tinad)
50 g grönmögelost
6 pepparkakor, finkrossade
1 ägg
Sätt ugnen på 200 grader.
Kavla ut den tinade smördegsplattan till dubbel storlek.
Smula osten över halva plattan och vik den dubbel.
Kavla igen ut till dubbel storlek.
Skär plattan i 12 remsor.
Pensla med ägg och strö över pepparkakssmulorna.
Snurra remsorna så pepparkakssmulorna kommer utåt, dra dem lite på längden.
Lägg dem på en pappersklädd plåt.
Grädda i 10 minuter.
Hoppas att du tycker det smakar lika gott som vi tyckte.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
31 | ||||
|