Direktlänk till inlägg 23 december 2011
300 g vit choklad
1 ½ dl polkagris
skalet av en halv citron
2 msk kokos
Smält chokladen över ett vattenbad.
Under tiden krossar du polkagrisarna till lagom kross. Låt polkagrisarna vara kvar i påsen under tiden du hamrar på en skärbräda.
När den vita chokladen är smält så rör du i kokos, polkagrisar och rivet citronskal.
Bred sedan ut på ett bakplåtspapper på en plåt så att det blir ett tunt lager över nästan hela pappret.
Ställ in i frys i ca 30 minuter innan du bryter lagom stora bitar.
Förvara polkabräcket kallt.
(Recept hittat på Jennys matblogg)
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
31 | ||||
|