Direktlänk till inlägg 23 december 2011
3 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 g smör
1 msk honung
100-150 g mjölkchoklad
Mät upp grädde, socker, sirap i en stor kastrull. Låt koka till 120 grader eller tills smeten klarar "kulprovet".
Rör sedan ner honung och smör och bryt till sist ner den goda chokladen i blandningen.
Rör tills allt har löst sig och du har en fin smet.
Häll upp i en bakpappersklädd form, ca 15x25 cm.
Låt detta sedan svalna och skär lagom stora bitar och lägg upp på att fat.
(Recept hittat på Jennys Matblogg)
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
31 | ||||
|