Lev nu

Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

Resumé

Av Jag - 8 mars 2012 19:49

Ja jag lever, tro det eller ej. Det har varit sjukt mycket den sista tiden så jag har faktiskt varken haft tid eller ork att blogga. Andra saker går före bloggandet, det gäller att prioritera sin tid på rätt saker.


Det får väl bli en snabbgenomgång. Var börjar vi...

Jo , sista helgen i februari var det party hos goa vänner. Det blev en riktig gammal fest med cider och chips + hög musik. Därefter drog vi in till stan på 30+.

Oj oj oj. Man är lyckligt lottad som har man och barn och slipper hänga på krogen varje helg. Jisses vilken marknad.

Men det var roligt att dansa (trots att en cider fyllde min rygg och halva håret).

Det var ganska skönt att åka hem efter kl 2.


Dagen efter hade Albin bortamatch i Malmö. Hade tänkt stanna hemma men fick ju aggera "fyllechaffis". Det blev en härlig seger till killarna som spelade ut det andra laget fullständigt.

Hemma vid nio och då blev det en "dagen-efter"-pizza. Gott!!!


Hela förra vecka var det grymt mycket jobb, både för mig och Dan.


Albin har nu haft 2 veckors praktik. Det har varit lärorikt. Han har fått slita som ett djur.


Helgen som gick, var Samuel på bio med kompisarna. De surrade i stan och det blev kaos när det skulle sovas över hos varandra. De skulle vara hos en kompis till 12 på natten för hon fick inte sova över. Då skulle en annan förälder komma o hämta dom så att de kunde sova hos henne istället. Då blev det förmycket. Inte ska en förälder behöva sitta uppe halva natten för att åka o hämta en klunga ungar som ska sova över. Nej minsann. Samuel var skitsur. Men under kvällen när det messades och skypades så hade de blivit ovänner på andra stället och skulle inte sova över längre, kl 23.00 KUL!!! Dessa ungar...


I söndags var Albin och spelade med U-laget. 2 mål gjorde laget, Albin 1 mål och 1 ass. Han var grymt duktig vår "lille" kille. Som för övrigt har börjat äta som en häst. Han äter något så in i bomben. Vi har fått börja laga mer mat än någonsin.

Det blev en tur till graven.

 

Fick ett brev från Svenska kyrkan i veckan som ville tala om att de tänker sluta att kantklippa runt graven. Det ska inte ingå i deras arbetsuppgifter längre. Vill man att de ska fortsätta utföra kantklippning så blir det mot en betalning på nästa 300 kr om året.

Jag visste inte ens att de kantklippte. Vi har fått göra detta själva en längre tid. Men där ser man...


På tal om helgen (det hände mycket i helgen, ha ha ha) så fick Samuel en massa otrevliga bett på kroppen. Vi räknade att det fanns ca 12-13 bett. Först trodde vi att det var en mygga men sen hittade vi en spindel i sängen (död). Kanske var det den som bitit honom.

    

I måndags blev han riktigt dålig av betten. Han hade ont, var svullen och det tryckte i brösten. Det blev ett besök till vårdcentralen.

De trodde att han blivit biten av kattloppor så jag for snabbt hem och "ruskade" i Signe, stackars katt som går under namnet mrs lopa lopa. Inte en enda loppa fanns på kattstackarn. Så nu tror vi att lopporna har kommit från dungen som Samuel var i, i fredags eftermiddag.

Men det blev storsanering här hemma. Alla sängar, soffor och allt annat i tyg fick sig en rejäl omgång.

De tror anledningen till att Samuel har reagerat så kraftigt på betten är att trädpollen har börjat härja nu. Så nu är det utökad medicinering fram till sommaren. Stackars lille unge.


Även denna vecka har varit mycket jobb och då kan vi lägga till världens förkylning på mig och Dan. Jag har en mycket mycket annorlunda röst. Har inte heller det arbetet som gynnar min röst till vila.


Nu ser ni att vi har haft fullt upp och detta är bara en liten bråkdel av vårt liv. Vissa saker håller vi hemliga...


Ha det gott!


Vi hörs imorgon.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jag - 1 december 2015 19:35

Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu     ...

Av Jag - 22 november 2015 10:22

Godmorgon! Vi vaknade till ett vintervitt landskap. Helt underbart, älskar ljuset som kommer från snön. Så här såg det ut igår kväll. Inte trodde vi att det skulle komma så mycket snö och dessutom ligga kvar. Det har varit tyst här inne i t...

Av Jag - 5 november 2015 20:16


I tisdag fick jag tag i denna lilla godsak. Det finns endast ett fåtal. Nu håller vi helg. ...

Av Jag - 3 november 2015 20:47

Igår hade jag en fantastisk dag på stranden med jobbet. Vi måste verkligen komma till stranden på helgerna. Det är helt magiskt där. Här hemma råder det frystömning. Nästa vecka kommer köket och vi kommer att sättas på prov i vår matlagning. ...

Av Jag - 1 november 2015 19:36

Efter flera veckors förkylning tyckte jag förra veckan att det var bättre. Åkte och tränade och sedan två utekvällar på det så var det bara att säga hej hej till förkylningen igen. Denna gång är det värre och idag mår jag faktiskt riktigt risigt. ...

Presentation


LEV NU
- hitta och se möjligheterna. Njut av det lilla extra i din vardag.

Gästbok

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards