Direktlänk till inlägg 1 maj 2014
Måste bara tipsa om lite gott tilltugg som vi åt i påskas.
Pestosnurrorna har blivit min favorit. Dan gillar smördegssnurrade korvar.
Pestosnurror
1 smördeg
Pesto
Riven västerbottenost
Flingsalt
Bred på peston på smördegen. Strö riven västerbottenost över. Tillsist strör du lite flingsalt över.
Rulla ihop degen. Skär upp i bitar. Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt.
200 gr tills de fått en gyllene färg.
Receptet är hittat på www.matplatsen.net (tror jag)
Smördegssnurrade korvar
5 kabanosskorvar
1 smördeg
1 ägg
1/2 dl finriven parmesanost
Dela korvarna i 3 delar och skär smördegen i strimlor.
Vira smördegen runt korvarna och lägg på ugnsplåt med bakplåtspapper.
Pensla med ett lätt uppvispat ägg och toppa med finriven parmesan.
Grädda i ugnen, 200 gr, tills de är gyllene i färgen, ca 15 min.
Receptet är hittat i Coop festivalmat.
Enkelt och gott.
Överst på fatet ligger lite västerbottenchips.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
||||||
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 |
14 |
15 | 16 |
17 | 18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
31 | ||||
|