Direktlänk till inlägg 5 juli 2015
I början av veckan åkte jag iväg och plockade fläderblommor.
Projekt - fläderblomssaft
Nu är det klart, upptappat och färdigt.
Recept:
50 stora klasar fläderblom
4 citroner
4 l socker
100 g citronsyra
3 l vatten
Skölj fläderblomsklasarna i ljummet vatten, noga.
Skölj citronerna och skär i tunna skivor.
Varva sedan blomklasar och citroner.
Koka upp vatten, socker och citronsyra.
Häll den varma sockerblandningen över blommorna.
Låt stå i rumstemperatur i två dagar och sedan i kylskåp i två dagar.
Sila och häll upp i väl rengjorda flaskor.
Klar att serveras.
Recept hittat hos jennysmatblogg.nu
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 |
24 | 25 |
26 |
|||
27 | 28 | 29 |
30 |
31 | |||||
|