Lev nu

Senaste inläggen

Av Jag - 23 juni 2015 19:10

Men hallååååå, vad är det för väder.
Vi som precis har bestämt oss för att tillbringa vår semester i Sverige. Jag vill ha SOOOOOOL.

Vi har vänt och vridit på detta med en solsemester och bestämde oss till sist för att strunta i det. Vi kände att vi redan varit iväg en runda i år och det var ju inte vilken runda som helst.
Eftersom vi har planer för nästa år så tog vi ett vuxet och moget beslut att vara hemma.

Jag som har köpt så fina skor vill ju kunna använda dessa i sommar. Har nog glömt att visa dom.
Hittade dom i Malmö.

Till Dan blev det dessa strandpjuxen.

Av Jag - 21 juni 2015 20:29

Jordgubbar och Nutella. Finns det något godare...

Av Jag - 21 juni 2015 18:23

En bok utläst.

Då börjar vi på nästa.
Älskar sommarläsning.

Dessutom har det varit ett alldeles förträffligt bokväder denna vecka.

Idag börjar man ju undra vilken årstid det är.

Vi hade nog fått ihop till en snögubbe. Så här mycket snö hade vi inte ens i vintras.
Ett tag hade vi en ganska djup pool på altanen.
Jo, de säger att det är sommar men ibland undrar man.

Av Jag - 20 juni 2015 13:50

När sommarpratarna drar igång, då vet man att det är sommar.

Av Jag - 20 juni 2015 12:04

Inte ens en regnig midsommar kunde förstöra för oss.
Humöret på topp och massvis med god mat och dricka så blev den precis som den brukar bli när vi träffas, KANON!!!

Idag sitter vi på altanen och gottar oss i solen med en bra bok.

Av Jag - 18 juni 2015 21:18

Sitter här och väntar på att grillen ska bli färdig.
Dock ingen sommarvärme, tacka vet jag filt, strumpor och kofta.

Av Jag - 18 juni 2015 18:49

Nu är den fantastiskt goda sommarsillen inlagd. Delar med mig av receptet.

3-4 burkar matjessill
1 stor röd lök
1 dl finhackad gräslök
1 1/2 dl finklippt dill
Svartpeppar
4-5 dl gräddfil

Skölj matjesillen och låt den rinna av. Skala och finhacka rödlöken.
Varva allt i en burk.
Börja med lök, sill, svartpeppar, dill, gräslök och gräddfil.
Gör några varv.
Ställ i kyl i 3 dagar med lock eller plast på.
Rör om och servera.

Jag äter inte matjessill men i denna gör jag det. Det måste vara ett gott betyg.

Mat · Recept · Sommar
Av Jag - 15 juni 2015 20:51

Ikväll blev en rabarber- och jordgubbspaj till kvällsfika.
Smaskens!

Ja, den satt runt midjan ;-)

Presentation


LEV NU
- hitta och se möjligheterna. Njut av det lilla extra i din vardag.

Gästbok

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards