Direktlänk till inlägg 17 april 2012
Här hemma käkas det fågelmat.
En riktig favorit, det har bakats otaliga satser.
Så här kommer receptet till er.
3 dl majsmjöl
1 ½ dl solrosfrön
1 ½ dl sesamfrön
3/4 dl linfrön
3/4 dl majsolja
3/4 tsk salt
3 1/4 dl kokande vatten
flingsalt
Blanda allt i en bunke.
Bred ut på bakplåtspapper på två plåtar. Skär i rutor och strö över flingsalt.
Grädda i 150 grader i en timme.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | |||
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | |||||||||
|