Direktlänk till inlägg 20 juni 2012
Nu är midsommarsillen fixad.
Gillar inte matjessill men den här kan jag äta. Den är sååå god.
Här kommer receptet.
3-4 burkar matjessill
1 stor rödlök
1 dl finhackad gräslök
1 ½ dl finklippt dill
svartpeppar
4-5 dl gräddfil
Skölj matjessillen och låt den rinna av.
Skala och finhacka rödlöken.
Varva allt i en burk. Börja med lök, sill,svartpeppar, dill, gräslök och gräslök. Gör några varv.
Ställ i kyl i 3 dagar med lock eller plast på.
Rör om och servera.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
||||
|