Direktlänk till inlägg 18 juni 2015
Nu är den fantastiskt goda sommarsillen inlagd. Delar med mig av receptet.
3-4 burkar matjessill
1 stor röd lök
1 dl finhackad gräslök
1 1/2 dl finklippt dill
Svartpeppar
4-5 dl gräddfil
Skölj matjesillen och låt den rinna av. Skala och finhacka rödlöken.
Varva allt i en burk.
Börja med lök, sill, svartpeppar, dill, gräslök och gräddfil.
Gör några varv.
Ställ i kyl i 3 dagar med lock eller plast på.
Rör om och servera.
Jag äter inte matjessill men i denna gör jag det. Det måste vara ett gott betyg.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
|||
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|