Direktlänk till inlägg 28 december 2012
Här kommer receptet på den fantastiska wienernougaten.
100 g mörk choklad, 70 %
250 g nougat
100 g flagad mandel, jag köpte färdigrostad mandel
Rosta mandeln i en torr panna.
Ställ åt sidan och låt svalna.
Börja med att smälta nougaten över ett vattenbad. När den har smält bryter du ner den mörka chokladen och rör tills allt har smält och blandats samman.
Då vänder du ner den rostade mandeln.
Häll upp i en bakplåtsklädd form. Ställ svalt.
Skär i bitar när wienernougaten ar kall.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|