Direktlänk till inlägg 28 december 2012
3 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 g smör
1 msk honung
100-150 g mjölkchoklad
Mät upp grädde, socker, sirap i en stor kastrull.
Låt koka till 120 grader eller tills smeten klarar "kul-provet".
Rör ner honung och smör och bryt till sist ner mjölkchokladen i blandningen.
Rör tills allt har löst sig och smeten är fin.
Häll upp i en bakplåtsklädd form ca 15x25 cm.
Låt svalna och skär i lagom fina bitar. Gör de hellre för små än för stora.
Nu är det dags att röra på sig i bloggvärlden. Från och med idag kommer ni att hitta mig här nouw.com/levnu ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|